2017. július 31., hétfő

Coloradóba menekült a Metallica frontembere a ballibek elől

James Hetfield a világ legismertebb metál zenekarának énekes-gitárosa, az élő illusztráció a "tökösség" szócikk mellett a szótárban. Lehet, hogy a korából fakadóan, de mára jócskán visszavett az arcából, bár ez talán inkább annak tudható be, hogy az új, mindenhova beszivárgó PC-kultúra első számú ellenségei a szókimondó emberek.

San Francisco különösen fontos a zenekar történetében, hiszen ott születtek meg a banda első dalai, és sokáig ott volt a főhadiszállásuk is. A város egyébként a social justice warriorok és a ballib művészi világ melegágya... ennél képmutatóbb társaságot már csak Hollywoodban találni... ahogy arra Hetfield is rávilágít, a legnagyobb probléma ezzel a toleranciát és sokszínűséget hirdető közösséggel, hogy fenemód intoleráns. Csak azokat fogadja el, akik politikai, ideológiai és minden egyéb szempontból beleolvadnak a nyájba. A PC-kommandó Hetfieldet is betalálta, aki - minő borzalom - szabadidejében vadászni szokott. Az ő rendkívül progresszív világképükbe nem fér bele, ha valaki a természetben ejti el a vadat, és nem egy szupermarketben vásárol vágóhídról származó húst.

Hetfieldnek érthető módon elege lett a folyamatos vegzálásokból, a vegán brigádok szarokádásából, ezért családjával elköltözött Coloradóba, ahol még egészséges világképpel rendelkező emberek élnek.


Ha tetszett a cikk, lájkold a blogot a Facebookon is!

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése